Sluit menu

Opgiet sauna

Sauna 70ºC

Infrarood stralers

Douches

Stoombad

Voetenbad

Zwembad

Whirlpool

Restaurant

Terras

Rustruimte

Buitenlounge / Zonneterras

Beautycentrum

Solarium

Opgiet sauna

De temperatuur in deze sauna ligt rond de 90°C, met een luchtvochtigheid van ongeveer 20%. Douchen vooraf is verplicht en na de sauna is het belangrijk om goed af te koelen. Als gevolg van de warmte ontspannen de spieren, verbetert de bloedcirculatie, stofwisseling en ademhaling. De opgiet sauna heeft 5 banken in 3 verschillende hoogtes. In deze sauna worden ook regelmatig een handmatige opgieting gegeven door de saunameester.

 

Reserveer direct

Sauna 70ºC

De temperatuur in deze sauna ligt rond de 70°C, met een luchtvochtigheid van ongeveer 20%. Douchen vooraf is verplicht en na de sauna is het belangrijk om goed af te koelen. Als gevolg van de warmte ontspannen de spieren, verbetert de bloedcirculatie, stofwisseling en ademhaling. Deze sauna sauna heeft 5 banken in 3 verschillende hoogtes.

Reserveer direct

Infrarood stralers

De infraroodstralers zijn gevestigd op de lange witte bank. Je kunt hiervoor plaatsnemen en genieten van de heerlijke warmte. Laat de warmte in de spieren trekken voor totale ontspanning.

Reserveer direct

Douches

Verspreid over het resort tref je verschillende doucheruimtes aan. Alle douches kunnen naar wens in temperatuur worden ingesteld.

Reserveer direct

Stoombad

Het stoombad, ook wel bekend als Turks stoombad, heeft een lagere temperatuur dan de Finse sauna’s. De temperatuur van het stoombad is niet hoger dan 48°C, terwijl de luchtvochtigheid meer dan 80% bedraagt. Het inhaleren van deze bijzonder vochtige lucht in combinatie met eucalyptus is een verfrissende en ontspannende ervaring. Stomen stimuleert de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen. Doordat het de interne lichaamstemperatuur verhoogt heeft het bovendien een gunstige invloed op de bestrijden van virussen en verkoudheid

Reserveer direct

Voetenbad

Als je plaatsneemt in het voetenbad, maakt het je lichaam klaar voor een saunaronde. Het lichaam warmt zich op en je komt heerlijk tot rust. 

Reserveer direct

Zwembad

De temperatuur van het zwembad ligt rond de 27°C, heerlijk om na het afdouchen verder af te koelen of om heerlijke baantjes te trekken.

Reserveer direct

Whirlpool

Het grote bubbelbad bevindt zich midden in de spa. Vanuit het bubbelbad heb je uitzicht op het zwembad en het relaxgedeelte. Het warme water in combinatie met de massagestralen hebben een positieve invloed op spieren, je gemoed en op de bloedsomloop.

Reserveer direct

Restaurant

In ons wellness restaurant kun je genieten van een drankje, een lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. Op een zonnige dag kun je op het terras genieten van een verfrissende smoothie of een lekkere snack. 

Onze menukaart

Terras

Bij goed weer serveren wij je drankje en/of snack op ons buiten terras.

Onze menukaart

Rustruimte

In de rustruimte kun je de tijd en rust nemen om het lichaam weer terug in balans te brengen. Geniet van een goed boek of sluit je ogen voor een dutje. Zorg dat je voldoende drinkt en volledig ontspant. In de rustruimte is het dragen van een badjas verplicht.

Reserveer direct

Buitenlounge / Zonneterras

Geniet met mooi weer van de buitenlounge. Koel af in de koude wintermaanden en wordt streeploos bruin zodra het zonnetje schijnt. Compleet ontspannen.

Reserveer direct

Beautycentrum

Spa Trivium beschikt over een uitgebreid beautycentrum waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. De beautyspecialistes werken met het Italiaanse beauty topmerk [ comfort zone ].
Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.

Wij raden je aan om een week voor aankomst jouw behandeling bij ons te reserveren. Twijfel je over welke behandeling het beste bij jouw huid past? Wij adviseren je daar graag over en bieden voor zowel mannen als vrouwen behandelingen op maat.

Reserveer direct

Solarium

Laat je huid mooi bruinen en kom tegelijkertijd helemaal tot rust. Wellness Trivium heeft een staande en een liggende zonnebank.  Uiteraard geven onze specialisten je graag een advies op maat over de beste manier van zonnen en ook over huidverzorging tijdens en na het zonnen.

 

Reserveer direct